Koen Bronswijk

Als íemand weet hoe een community gemanaged moet worden dan is het onze Koen wel. Hij draait zijn hand niet om voor het leggen van nieuwe contacten met teams, sponsoren, relaties, bedrijven... Het grootste mensen-mens binnen onze club. Fervent speler van PUBG en Rocket-league. Vond het niet leuk dat hij SuperSmash Bros niet kon winnen van Dick, dus toen is hij maar gestopt met spelen. Met een ruime ervaring in horeca- en catering is Koen ook onze chef in de keuken.

Kom in contact met Koen

Bas van Helmondt

Droomt alleen maar over businessplannen, contracten, uitbreidingsplannen, personeelsplanningen en cijfertjes, cijfertjes, cijfertjes... Kickstarten, dat doet Bas het liefst. Ook bij het eSports Center Eindhoven. Van idee tot realisatie in een paar maanden. Personeel, financien, ICT-systemen, eigenlijk doet Bas alle saaie dingen en hij lacht er nog bij ook. Vindt van zichzelf dat hij het meest koppig is van de 3. Probeert ondertussen ook een goede hand vol escape-rooms, een IT-bureau en een evenementenprojectbureau te runnen.

Kom in contact met Bas

Dick Rennings

Binnen het eSports Center Eindhoven is Dick verantwoordelijk voor alles wat met marketing en communicatie te maken heeft. Onze enige echte huisfotograaf. Het creatieve brein dat (ook ons) telkens weer verrast met nieuwe geniale acties, posts en evementen. In een vorig leven betrokken geweest bij de oprichting van fotografencollectief Wildschieters. Vindt het heerlijk om te hobby'en met alles wat met beeld te maken heeft, zoals de stream set-up.

Kom in contact met Dick