Help, trouwen!

Voordat dat gebeurt moet er natuurlijk nog een feestje van worden gemaakt! Op zoek naar een leuke activiteit om de vrijgezellendag of avond helemaal compleet te maken? Een keertje iets heel anders? Let's get ready to rumble! Kom jezelf en de rest uitdagen bij eSports Center Eindhoven. Neem het gedurende twee uur tegen elkaar op in de leukste games terwijl jullie genieten van een koud biertje of heerlijk wijntje. Spelen kan op PC's, het PlayStation eiland, gezellig op de banken en in de verschillende console kamertjes. Jullie zijn al welkom vanaf 7 personen.

De deal?

Kies zelf je game, bestel een biertje of wijntje en spelen maar! Al voor € 17,50 per persoon. Ben je met 6 personen? Dan krijg je er van ons een kratje bier of drie flesjes wijn bij! Kom je met 12 of meer? Dan wordt je drankvoorraadje verdubbeld. Komen jullie met 18? Je begrijpt hoe het werkt. Proost!

Echte mannen


Zijn jullie echte mannen? Zin om de bruidegom nog even lekker kapot te schieten voordat ie gaat trouwen? Spannen jullie tegen hem samen of zullen jullie hem helpen te overleven? Speel PubG, BattlefieldV, Fortnite, FIFA of een andere game naar keuze. Wij zorgen dat jullie op elk moment een lekker koud biertje kunnen krijgen. Bij eSports Center Eindhoven waan je je nog even lekker in de echte mannenwereld voordat je de bruidegom aan zijn vrouw moet afstaan.

Reserveren

Top vrouwen


Alvast warmdraaien voor de avond? Speel JustDance en dans de bruid eruit! Of liever tegen elkaar racen in Mario Kart, een feestje bouwen met Mario Party of met z'n allen de bruid verslaan in Super Smash Bros? Het kan allemaal. Op een dag als vandaag jezelf juist van een heel andere kant laten zien? Natuurlijk mogen jullie ook schietspelletjes doen en oorlogje spelen. Magic Mike kunnen we helaas niet regelen, maar dat de wijntjes en de biertjes koud staan natuurlijk wel!

Reserveren