Een uniek en onvergetelijk kinderfeestje?

Kom dan spelen bij eSports Center Eindhoven! We kunnen zowel kleine als grote groepen ontvangen: tussen de 7 en 30 kinderen. Jullie zijn bij ons van harte welkom vanaf 6 jaar. Het aanbod van spellen is zeer uitgebreid, zodat de kinderen altijd kunnen spelen wat ze echt leuk vinden. Op voorgaande kinderfeestjes waren Fornite en de moderne party games zoals Mario Kart, Super Smash Bros en Mario Party erg populair. Tijdens het feestje kan er gespeeld worden op PCs in de grote ruimte, op het PlayStation eiland of op de Nintendo Switches in de console rooms en op de banken bij de beamer. We bieden twee verschillende arrangementen aan waaruit u kunt kiezen. Op deze dag gaat onze aandacht 100% uit naar de kinderen en zorgen wij ervoor dat zij niets tekort zullen komen.

Pro arrangement

Prijs: €16,- per persoon

Nieuwe skills leren en het opnemen tegen je vriendjes en vriendinnetjes? Drie uur lang inclusief uitleg van een ervaren speler! Wij gaan op zoek naar een ervaren speler die de kinderen zal helpen tijdens het spel naar keuze. Het eerste uur ontvangen we jullie graag in de XL ruimte om de gekozen game toe te lichten. Het uur daarna zal in het teken staan van trainen, oefenen en spelen. Waarna we in het laatste uur weer in een andere ruimte een tournooitje met en tegen elkaar spelen. Wie zal er winnen?

Pro arranagement reserveren

Vrij spelen arrangement

Prijs: €11,50 per persoon

Liever vrij spelen? Dat kan natuurlijk ook. Zo kunnen de kinderen individueel een spel uitkiezen om te spelen of in kleinere groepjes in de console ruimtes of grote ruimte spelen. Wil de helft graag Mario Kart en de andere helft Just Dance? Geen probleem. Met zijn allen Fortnite spelen waarvan een gedeelte op de PCs en de rest op de PlayStation? Ook dat kan. Zelfs op hetzelfde eiland waar ze het samen of tegen elkaar opnemen! Het kan precies zoals jullie het willen.

Vrij spelen arrangement reserveren

Helemaal verzorgd

Inclusief: limonade + iets lekkers

Wij vinden het belangrijk dat de kinderen kunnen genieten en dat alles goed geregeld is. Wij zorgen er daarom voor dat er onberperkt limonade klaar staat. Ook krijgen ze allemaal een busje pringles of een zakje snoep. Liever iets anders erbij drinken of nog wat eten? Dat kan natuurlijk op nacalculatie. Heeft u nog vragen of zijn er dingen die u graag wilt bespreken? Neem dan contact met ons op. We denken graag met jullie mee om er een super gaaf kinderfeestje van te maken.

Kom in contact met ons