Teamwork, competitie en gezelligheid

Bent u op zoek naar een bijzondere teambuildingactiviteit? Een uniek bedrijfsuitje? Bij eSports center Eindhoven brengen we teambuilding naar het volgende level. Onder begeleiding van onze game-coach(es) worden u en uw team meegenomen in de wereld van de eSports. Na een uitleg van de game is het aan de deelnemers om door middel van goede communicatie en samenwerking de game te winnen. Zo kunnen collega's samen spelen of het opnemen tegen elkaar. Na een stevige trainingssessie is het tijd voor een koffie pauze of een gezamenlijke lunch. Hier kunnen tips en tricks gedeeld worden met elkaar en nog vragen gesteld worden aan de begeleider(s). Na de break is het tijd om te focussen. Let's get ready to rumble! In de namiddag verzorgen we een gestroomlijnd tournooi waarbij alle informatie en kunde uit de ochtend gebruikt zal moeten worden. Eveneens onder begeleiding van een van onze pro-spelers uit de verengiging. Uiteraard zorgen we bij de na-borrel voor een leuke prijsuitreiking met een mooi gepersonaliseerde trofee en voor iedereen een aandenken aan de dag.

Twee opties / suggesties

We bevelen een vijftal games aan voor zakelijke arrangementen. Afhankelijk van de game-ervaring van de deelnemers kiezen we samen met de opdrachtgever één game. Uiteraard is er tijdens de dag zelf meer dan voldoende mogelijkheid om ook een van de andere games uit ons aanbod te proberen. De games die wij aanbieden als zakelijke arrangementen zijn: FIFA 19, Rocket League, CS:GO, Overwatch en Rainbow Six Siege. Heeft u geen voorkeur? Dan adviseren we u graag op maat. Wij bieden twee arranagement mogelijkheden aan. Uiteaard is er ruimte voor ideeën en denken we graag met u mee om uw bedrijfsuitje tot een succes te maken.

Hele dag


Prijs: €52,50 per persoon

Een compleet arrangement bestaat uit uitleg van de game naar keuze door een ervaren speler, gevolgd door training en een overheerlijke lunch. Na de lunch zal de begeleide competitie plaatsvinden, gevolgd door een prijsuitreiking. De duur van een compleet arranagement is circa 6 uur. Het programma kan er als volgt uitzien:

09:30 Ontvangst met koffie en thee
10:00 Uitleg games door game-coach
10:30 Trainen in teams onder begeleiding
12:00 Compleet verzorgde lunch
13:00 Begeleid tournooi
15:00 Prijsuitreiking en eventuele borrel

Dagdeel


Prijs: €35,- per persoon

Ook voor een dagdeel kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om een ochtend- of middagprogramma. Natuurlijk zal het competitieve element aanwezig zijn en daar hoort natuurlijk een prijsuitreiking bij. De duur van het arrangement is circa 4 uur. Hieronder vindt u een concept programma:

13:00 Ontvangst met een drankje
13:15 Uitleg game
14:30 Spelen competitie onder begeleiding
16:30 Prijsuitreiking en borrel